tiens, fogyókúra


MENÜ
FÖOLDAL
RÓLAM
MEGHIVÓ ELÖADÁSRA
TIENS
VÉRNYOMÁS
VÉRNYOMÁS REGENERÁLÓ KÉSZÜLÉK
MARKETING
E-MAIL
SKYPE
Fórum
Galéria
Webáruház


A vérnyomás szabályozó masszázskészülék magas szintű technológiával előállított termék, amely modern biológiai és orvosi kutatásokon alapul, valamint a hagyományos kínai népi "czinlo" terápián. Ez a készülék nyolc aranyérmet kapott különböző országokban, a tudományos-technikai felfedezésért és formatervezéséért. Hatékonyan beállítja a vérnyomást (3 perc alatt csökkenti a vérnyomást), gyorsan megszünteti a fájdalmakat, elősegíti a fejbőr még élő hajhagymáinak növekedését. Szabályozza az agykéreg vérkeringését, javítja az emlézezőtehetséget.


                                                                          kinabogyo         

Javallat:

1. Szív-és érbetegségek.
2. Fejfájás, migrén, szédülés.
3. Agyi vérkeringési zavarok, agyvérzés utáni állapot.
4. Emlékezőképesség, figyelem-összpontosítás csökkenése.
5. Seborrhoea, hajhullás.
6. Korai őszülés.
7. Bioenergia kiegyensúlyozatlanság.

A készülékről:  1. A modern orvostudomány legújabb találmánya azt állítja, hogy a bioáram és a magas vérnyomás     forrása szorosan összefüggnek. A magas vérnyomás kezdeti stúdiumában a sejtfal ionjainak     anomáliás mozgása (vagyis patológiai potenciál) tapasztalható, ugyanakkor a véráramban     sebességcsökkenést, a kis artériákban görcsöket, a vérerekben eltömődést és más     jelenségeket lehet észrevenni, amik végső soron a vérnyomás emelkedéséhez vezetnek.
    A készülékünk használatakor, miután érintkezik a testünkkel, áramköréveI stimulálja a testünk     belső áramkörét.
    Ezzel közvetlenül javítja az artéria sejtfalának a potenciálját, megszünteti a kisartériák görcseit,     növeli a vörös vérsejtek külső kölcsönös ellenállását. Ebből a vér mágnesességének és     viszkozitásának csökkenése következik, ami csökkenti a vérerek eltömődését, és normálisra     csökkenti a véredény falára lerakódott koleszterin mennyiségét is. Ennél fogva, ha lehetséges
   
 azonnali hatást elérni, akkor ugyanúgy lehetséges a tartós hatás elérése is.
    
    A készülékünk lehetőséget ad arra, hogy gyorsan elérjük a kívánt hatást. A nagy titok a 21     terápiás fogban rejlik, amelyek 3 csoportban helyezkednek el. Amikor a terápiás fogak     érintkeznek a testtel, akkor a testünk bioáramai összegyűlnek rajtuk, és bezárják a készülék     áramkörét, amely megváltoztatja az energiájukat, és továbbadja, így a sejt sérült potenciálja     megjavul, és a vérnyomás csökken (testünk rejtett tartalékainak stimulációja).

         2. A készülék kettős szabályozó hatással rendelkezik: magas vérnyomásnál csökkenti,     alacsony vérnyomásnál normalizálja azt. A bioáramok összevisszasága egyenes hatással     van a vérnyomásra. Mihelyt a készülék kiegyenlítette a bioáramokat, a vérnyomás stabilizálódik,     és a készülék befejezi működését, emiatt túl alacsonyra nem tudja lehúzni a vérnyomást.

 3. A készülék kifejezetten a vérnyomás szabályozásra készült, de tömeges használata során      kiderült, hogy megszünteti a fejfájást, szédülést is; j
avítja az emlékezőképességet,      serkenti az agy vérellátását, segíti a szív- és érbetegségek gyógyulását.

 4. A készülék alkalmazása hosszú ideig ellenőrzés alatt tartja a seborrheát és a foltos      kopaszodást.
Fiatal és középkorú embereknél a készülék használata révén, újra kinőhet      a haj.
     Korán megőszülő embereknél a haj fokozatos sötétedése lesz tapasztalható. Ugyanakkor a      készüléknek megelőző hatása is van a seborrhoea és hajhullás tüneteivel szemben, ugyanis      serkenti a fejbőr vérkeringését, javítja a hajhagymák táplálását, jótékonyan hat a haj      növekedésre. A készülék hatását fokozhatjuk, ha a használata során több szezámmagot,      diófélét és tengeri káposztát fogyasztunk.
       Figyelem: azok a betegek, akiknél a hajhagymák elpusztultak, nem tudnak újból hajat növeszteni, és a hajhagymákat sem lehet helyreállítani.

Alkalmazási különlegességek:

1. Bármikor és bárhol használható a készülék, nem szükséges áramforrás és külső segítség.
2. Nincs szükség az akupunktúrás pontok keresésére, mert a testtel
érintkezve a készülék     közvetlenül aktiválja azokat.
3. Magas vérnyomásban szenvedők naponta legalább 3-5 x 5 percig alkalmazzák a készüléket.     Egyidejűleg lehetséges a gyógyszer és BAT szedése.
4. Seborrhoea és hajhullás esetén percenként 20-30 fésülő mozdulat szükséges. Férfiaknál     gyorsabb és látvényosabb az eredmény, mert rövidebb a hajuk, könnyebb fésülni.
5. Fésülésnél ügyeljünk, hogy ne sértsük fel a fejbőrt, a készülék ugyanis hatásos, ha csak gyengén     fésüljük a hajunkat.
6. Használat idejére nyugalom szükséges.
7. Ügyeljünk a kéz tisztaságára, ettől függ az impulzusok áteresztése.
8. Minél magasabb a környező hőmérséklet, annál hatásosabb a készülék, mert tágabbak a   
  vérerek.
    

rakódott, hogy

A vérnyomás szabályozó masszázskészülék használatáról

Mi is az a bio-elektromosság?

A Tau-Hai-ban az élő testben előforduló elektromos jelenségeket jelenti. Természetes szóhasználattal a bio-elektromosság minden élő testben létezik, beleértve az emberi testet. Ennek megfelelően a szív és az agy fizikai és elváltozott működésének diagnosztizálására különféle módszereket fejlesztettek ki, mint pl. az EKG és EEG. 

  
Miért kezelünk magas vérnyomást bio-elektromossággal?

Az orvostudomány új felfedezése, hogy a közeli összefüggés van a bio-elektromosság és a magas vérnyomás között. A magas vérnyomás pro- és epizód fázisában abnormális sejtmembrán-ion mozgások jelennek meg (ezek pathologias potencialok), majd ezt követően a következő szimptómák fordulnak elő. Csökken a véráramlás sebessége, az artériák görcsössé válnak, megnövekszik a véredény falának ellenállása. Amely végül a vérnyomás növekedését eredményezi. A Jianju alatt kell kihasználni a „dekompressziós készüléket” (nyomáscsökkentő mérőkészüléket)- miután azt összekötjük az emberi testtel, a benne lévő VIC elektromos áramkörök aktiválják az emberi testben lévő biológiai áramköröket (amelyet elektromos meghajtó vagy belső meghajtónak neveznek), melyek közvetlenül szabályozzák az artéria ionsejtjeinek pathológias potenciálját, megszűntetik az artériás görcsöt, megerősítik a vörös vértestek felületének taszítását, hogy ezáltal csökkentsék a vér mágneses viszkozitását és a véredény és véráram ellenállását,mellyel teljes mértékben hatékonnyá teszi az integrációt, megtisztítja és eltávolítja a koleszterol és a semleges zsírt, amely az artéria belső falára
 
ezáltal kitisztítsa a véredényeket. Így tehát nemcsak hamarosan csökkenti a vérnyomást, hanem hosszú időszakra tartóssá teszi a kialakult állapotot. 

  

A vérnyomás szabályozó berendezés részei és elnevezése:

A vérnyomáscsökkentő a következő fő részekből áll:

- Kezelést végző fém fogak
- Készülékház
- VIC elektromos áramkörök
- Fém fogantyú

A kezelés mechanizmusa 
             A készülék egy fejlett technológiai termék, melyet a modern biológiai-orvosi és a hagyományos kínai (Meridian doctrina) orvosi elmélet alapján fejlesztettek ki.

Szerkezet és hatás megjelölése biológiai-orvosi elmélet alapján
A bio-elektromos therapia felhasználható magas vérnyomás kezelésére.

A berendezés rövid időn belül ideális hatást fejthet ki.

Miután a berendezést összekapcsoljuk az emberi testtel, képes összegyűjteni az emberi testben lévő gyenge biológiai áramokat hasonlóan ahhoz, ahogy egy tányérantenna veszi az űrben lévő távoli műhold legyengített jeleit.

A vezető fog által transzportálva a VIC áramkör aktivált állapotba kerül, a gyenge áramot tárolja és konvertálja, majd kibocsátja a vezető fog hegyén, hogy stimulálja a biológiai zárt áramköröket az emberi testben és szabályozza a sejtek patológiai potenciáját.

Így éri el a végcélt: a csökkenő vérnyomást (aktiválva az emberi test potenciálját) 

A meridian doctrina legújabb kutatási eredményének alátámasztása:

A meridian összefoglaló neve a trans pulzusnak és a net-pulzusnak. A trans utat, csatornát jelent, a net hálózatot. A trans pulzus mélyen az izmok között helyezkedik el, és nem érezhető. Azok, amelyek a felszínen vannak, és könnyen érezhetők, azok a net pulzusok. 1950 óta amikor a bioelektromosság meridiánt tanulmányozták, úgy találták, hogy a bioelektromosság transportálható a trans mentén. Áramot és potenciált lehet a bőrből kivezetni, idegen áram nélkül. Jó elektromos vezetés, hálózat (pont) amely jobb elektromos vezetőképességgel rendelkezik és erősebb áramot találtak az akupunkturás pontoknak megfelelően. Ezen túlmenően nemrégiben fejlett kísérleti technikákkal mint pl. pozítív elektro photografia bebizonyították, hogy a meridiannak alacsony ellenállású eleme van az árammal szemben a trans mentén, melynek során több tápanyagot szállíthat a véredény sejtekhez és azokban jobb metabolikus folyamatok mehetnek végbe. Ha úgy tekintjük az emberi testet, mint egy gépezetet, és a szöveteket, mint annak részeit, a meridian csak egy rés a részek között (vagyis önmagában nem egy a részek közül). Az egészséges test meridianja olyan, mint egy jó, dugómentes közlekedési hálózat.

Ezzel ellentétben ha a meridian fiziológiásan sérült, hogyha a rések a gép részei között nem kapnak olajozást, akkor az merevvé válik és megkeményedik, aminek betegség lehet a következménye. Amint az írva van, a „Hongti” belső meridian: a meridian a születés, a betegség kifejlődésének és kezelésének alapja, vagyis a meridian kitisztítása a kezelés legjobb stratégiája. A meridian dugulás-mentesen tartása a kezelés végső célja, és a tradicionális kínai gyógymód egészségmegóvásának célja.

Ez a dekompresszió mérő is ezen az elven dolgozik, hogy a kezelést bioelektromosság segítségével végezze el, kitisztítsa a meridiant, és csökkentse a vérnyomást. 

Klinikai megfigyelés:

Beijing, Shanghaj, Guanzhou, Liaoning, Changchun, Hebei, Japán, Oroszország, Törökország és Közép-Keleti országok kórházaiban igazolták, hogy hatékony magas-vérnyomásos paciensek esetében 3-5 perces kezelések során.

Kopaszság és hajhullás esetén a pacienseket 3 x 3 percig kell kezelni 20-30 fésülő mozdulattal percenként, hogy jó hatást érjen el.
Bizonyos módszer használata esetén a készülék csökkenti a helyi fájdalmat 5 percen belül.

Más terápiás módszerekkel összehasonlítva ennek a módszernek jellemzői:

- Kis térfogat, az átmérő 10 cm alatt, 1 kézzel lehet tartani,
- Könnyű, könnyen szállítható, nem okoz problémát a kezelés során és hasznos élettartama a kezelő   fogak teljes elkopásáig tart
- Bír az öt „nem” tulajdonsággal:
- Nincs mágneses tere,
- Nincs külső energiaforrása
- Nincs elektromos vezeték
- Nem kell pontosan az akupunkturás pontokra helyezni, mivel nagy felületen érintkezik az - emberi       testtel
- Nincs szükség idegen segítségre, nincs időbeli korlát, szabadon használható, gyorsan kifejti    hatását.

GYÓSZERT ELHAGYNI CSAK AZ ORVOS BELEEGYEZÉSÉVEL SZABAD!

Kétirányú szabályzó funkció:

Klinikai megfigyelés:

Beijing, Shanghaj, Guanzhou, Liaoning, Changchun, Hebei, Japán, Oroszország, Törökország és Közép-Keleti országok kórházaiban igazolták, hogy hatékony magas-vérnyomásos paciensek esetében 3-5 perces kezelések során.

Kopaszság és hajhullás esetén a pacienseket 3 x 3 percig kell kezelni 20-30 fésülő mozdulattal percenként, hogy jó hatást érjen el.
Bizonyos módszer használata esetén a készülék csökkenti a helyi fájdalmat 5 percen belül.

Más terápiás módszerekkel összehasonlítva ennek a módszernek jellemzői:

- Kis térfogat, az átmérő 10 cm alatt, 1 kézzel lehet tartani,
- Könnyű, könnyen szállítható, nem okoz problémát a kezelés során és hasznos élettartama a kezelő   fogak teljes elkopásáig tart
- Bír az öt „nem” tulajdonsággal:
- Nincs mágneses tere,
- Nincs külső energiaforrása
- Nincs elektromos vezeték
- Nem kell pontosan az akupunkturás pontokra helyezni, mivel nagy felületen érintkezik az - emberi       testtel
- Nincs szükség idegen segítségre, nincs időbeli korlát, szabadon használható, gyorsan kifejti    hatását.

GYÓSZERT ELHAGYNI CSAK AZ ORVOS BELEEGYEZÉSÉVEL SZABAD!

Kétirányú szabályzó funkció:

Az eszköz hatékony a vérnyomás csökkentésében, de egyúttal javíthatja az alacsony vérnyomás tüneteit is, vagyis képes a vérnyomást a fiziológiai értékhatáron tartani.

Gyorsan javítja a kopaszságot

Hosszantartó használata szabályozhatja a kopaszság tüneteit. Fiatal és középkorúaknál serkentheti a hajnövekedést, és a fehér hajat újra feketévé teszi. A klinikai tapasztalatok és a többezer paciens szerint csak akkor hatékony a magas vérnyomás, a kopaszodás és a fejfájás ellen, ha állhatatosan, és folyamatosan használjuk a készüléket. Folyamatos használata megakadályozhatja a hajhullását, serkentheti a véráramot, javíthatja a hajhagymák tápanyagellátását és segítheti a hajnövekedést. Megjegyzés: hajhagyma elhalás esetén nem hatásos.

Az egészséghez és boldogsághoz szükséges eszköz

Az eszköz a tanulók számára képes serkenteni az agy vérellátását. Csökkenti a fej pozitív elektronját. Ápolja az agyat. Erősíti az emlékezetet és az immunrendszert. A fiatalok és középkorúak esetén használata megelőzheti a magas vérnyomás kialakulását és az agyi, illetve a szívet ellátó erek betegségeit. Megszűnteti a fejfájást és a fej kitágulását, amit a mobil telefon okozhat. Abban is szerepet játszik, hogy megőrizzük egészségünket és szépségünket.

A vérnyomáscsökkentő eszköz funkciói:

Felhasználás célja
Eszköz működése

Szív és agy véredényei:

 • Csökkenti a magas vérnyomást

 • Egyensúlyban tartja a magas vérnyomást

 • Csökkenti a szív és az agy   ereinek  megbetegedését

 • Csökkenti a koszorúér görcsét

 • Csökkenti a szív terhelését

Agy tisztítása:

 • Tisztítja és frissíti az agyat

 • Csökkenti a fáradtságot és kialvatlanságot

 • Javítja az egészséget

Fájdalomcsillapítás

 • Fejfájás, szédülés, izületi fájdalmak, fogfájás epe és vesekövek, hasnyálmirigy-gyulladás, derék és hátfájás csökkentése

Hajvédelem

 • Hajhullás megakadályozása

 • Hajregenerálás

 • Fehér haj megfeketítése

 • Óvja és szépíti a hajat

Dekompressziómérő készülék használati módszerei:

Vérnyomásmérés:

A vérnyomás csökkentése érdekben a dekompressziómérő készüléket a következő módon lehet használni: azt javasoljuk, hogy a készülék használata előtt mérje meg vérnyomását. A készülék használata után pihenjen 10 percet, majd újra mérje meg vérnyomását, hogy összehasonlíthassa az előző méréssel. Általában a vérnyomás 10-30 Hgmm-t csökkenhet és stabil marad 15-20 napi használat után. Figyelmeztetés: Ne beszéljen a készülék használata közben, hogy elkerülje a pontatlan mérési eredményeket.

A készüléknek 21 kezelő foga van, melyek a testtel kontaktusba kerülnek, ezért nem szükséges pontosan megtalálni az akupunkturás pontokat, mert ha a készüléket adott módon használjuk, akkor érinteni fogja azokat, és jó eredmények érhetőek el.

Használat:

Tartsa a kezeit tisztán, amikor készüléket használja legjobb, ha használat előtt kezet mos.

Egy kézzel fogja meg a készülék fémgyűrűjét, és a készüléket úgy helyezze a fejére, hogy a vezető fogak hozzáérjenek a fejbőrhöz. Ezután végezzen olyan mozgást, mintha fésülné haját, a készüléket le-föl mozgatva 20-30 fésülő mozdulattal percenként, napi 2-3 alkalommal, alkalmanként 3-5 percen keresztül.

A készülék napi 3 alkalommal való folyamatos használatával a vérnyomás 10-30 mmHg-t csökkenhet.

Tartsa a fémgyűrűt az egyik kezével, kinyújtott ujjakkal helyezze másik kezének ujjbegyeit a készülék kezelőtüskéire és tartsa azokkal szoros kontaktusban 3-5 percig naponta 3 alkalommal. Ez a módszer szabályozhatja a verőerek falában lévő sejtek rendellenes működési potenciáját azzal az elektromos meghajtással, amelyet a VIC áramkör állít elő, hogy ellazítsa az artériás görcsöt. Kitágítja az ereket és csökkenti a vérnyomást.

Vérnyomáscsökkentés szívre való helyezéssel. Fogja meg egyik kezével a fémgyűrűt és helyezze a kezelő tüskéket szorosan a bőrére a szív tájékán naponta 3 alkalommal, alkalmanként 3-5 percig. Ez a módszer olyan betegek számára alkalmas, akiknek egyszerre van magas vérnyomása és egyéb szív problémája, mint pl. az anginás roham, légszomj, koszorúér megbetegedés. Miután a készüléket a szívre helyeztük, egy áramkör záródik, mely meggátolja a koronaerek görcsét, csökkenti a szív terhelését, és a tüneteket. Tartós használata jó eredményre vezet.

Csuklóra helyezés módszere. Fogja meg a fémgyűrűt egyik kezével és helyezze a kezelőtüskéket a csukló Neiguan akupunkturás pontjára 3-5 percre. A Neiguang két gödröcske között található az alkar tenyérfelőli oldalán 3 ujjnyira a csuklóhajlattól felfelé. Ez a módszer alkalmas olyan betegeknél, akiknek egyszerre van magas vérnyomása, anginás rohama és/vagy tachycardiája ( magas pulzus)

Tanács a gyógyszer abbahagyására vonatkozóan:

Az eszköz folyamatos használata során a magas vérnyomásos beteg abbahagyhatja a gyógyszerek szedését a betegség állapotának függvényében.

I. állapotú magas vérnyomásos betegek gyógyszerelhagyási módszere: a készülék 2-3 hetes folyamatos használat után a vérnyomás stabillá válik, és visszatér normális állapotára. Ekkor fokozatosan abba hagyhatjuk a gyógyszer szedését, folyamatos orvosi konzultáció mellett.

II. állapotú magas vérnyomásos betegek kezdetben a vérnyomáscsökkentő gyógyszert, mint társterápiát szedjék csökkentett mennyiségben. A készülék 5-7 heti folyamatos használatát követően a magas vérnyomás alapjában véve kontrollálható. Ekkor orvosi felügyelet mellett elhagyható a gyógyszerek szedése, amennyiben a vérnyomás egy bizonyos ideig stabil maradt.

III. állapotú magas vérnyomásos betegek esetén 7-9 hetes folyamatos használat után a vérnyomás újra a normális szintre áll be. Ekkor orvosi felügyelet mellett csökkentsük a gyógyszerek szedését. Megjegyzés: olyan betegek, akik hosszú időn keresztül szedtek gyógyszert, csak fokozatosan csökkentsék a gyógyszer szedését oly módon, hogy először csökkentsék a beszedett gyógyszer mennyiségét, majd csökkentsék a szedés gyakoriságát.

Hajhullás meggátlása:


Amikor a magas vérnyomást a fej meridiánján végzett fésülő mozdulatokkal kezeljük a készülékkel, akkor a stimulálás az egész test meridiánján keresztül érkezik, életerő, vér, Jin és Jang táplálja a testet és elmulasztja a betegségeket, növeli a test ellenállóképességét és eléri azt, hogy teljes testünket kigyógyíthatjuk a betegségből. Hosszú klinikai megfigyelések szerint nemcsak csökkenti a vérnyomást, hanem kontroll alatt tartja és stabilizálja a hajnövekedést, a haj feketedését, a haj védelmét, a hajhullást és az emlékezőképességet.

Fésülő módszer a kopaszság gyógyítására: Fogja meg a fémgyűrűt az egyik kezével, fésülje a kezelőtüskékkel fejének első részét úgy, hogy a fej közepét tekinti a centrumnak, először fel és le, aztán jobbra és balra, majd fejtető elejétől a homlokra ugyanúgy. Ismételje meg 10 alkalommal, majd a fej hátsó részét is fésülje meg hasonló módon ismét 10 alkalommal. Ezután hozza mélyen kontaktusba a kezelőtüskéket a Luhui 1 zónánál és a Bensheng 2 zónánál mindkét oldalon 3 percre még erősebben, úgy, hogy a frekvenciát 20-30 mozdulat/percen tartja. Azonkívül, hogy a fent említett akupunkturás pontok zónáján fésülő kezelést végzett, használható az ősz haj területén és a hajmentes területeken is. Megjegyzés: naponta legalább 3 alkalommal végezze el a kezelést, de minél többször végzi el a fésülést, annál hatékonyabb a kezelés (férfiaknál hamarabb észlelhető a hatás, mint a nőknél, miután a férfiak haja rövidebb, és ezért azt könnyebb fésülni)

Vigyázzon arra, hogy ne fejtsen ki túl nagy erőt, amikor a kezelést végzi, hogy elkerülje a fejbőr sérülését.

Haja feketébb lesz, ha fekete ételeket eszik, mint pl. fekete szezámmag, dió, tengeri moszat és naspolya.

Ha több vizet iszik, az segít abban, hogy ne veszítse el a haját.

He fésüli, mossa, kaparja haját 30-100 szál elvesztése normális, amennyiben ennél több szál hullik ki, az rendellenesnek tekintendő.

Fejfájás kezelése, agy tisztítása:


Ideges fejfájás vagy nehéz munka kiváltotta stressz, szédülés, idegi megterhelés, elektromágneses sugárzás (mobiltelefon vagy számítógép) esetében hatékony a dekompresszió mérő készülék használata 3-5 perc múlva. Tanulóknak, vagy szellemi munkát végzőknek a dekompresszió mérő készülék kitisztítja az agyát.

Megjegyzés: normális egyének esetében a fejfájás, amit a telefon ill. a számítógép okozott a fej fésülésével végzett kezelés 2 perc elteltével hatékony.

Fogja a készülék gyűrűjét, és a fej közepén végezzen fésülő mozdulatokat 20-30/perc. A kezelőtüskéknek hozzá kell érnie a fejbőrhöz. 3-5 perc, kezelés hatékony lesz.

Helyi fájdalmak enyhítése:


Helyi masszírozás módszere: több ország klinikai gyakorlata igazolta, hogy ez a módszer hatékony izületi fájdalmak, fogfájás, gyomor és mellkasi fájdalmak, hátfájás, a vállon lévő izület körüli gyulladás, vesekő, hasnyálmirigy gyulladás esetén.

Fogja meg a készülék gyűrűjét egyik kezével és helyezze a kezelőtüskéket a fájdalmas területre, és masszírozza a bőrt. Ha egy másik személy segít a kezelésben, a segítő egyik kezével fogja meg a paciens kezét, míg a másikkal a készüléket tartsa (hogy biztosítsa az áramkör záródását), 3-5 percen belül hatékony lesz a használat után. Ha a bőrt a kérdéses helyen megvakargatja, az is nyilvánvalóan hatékony.

Szépség:

Módszer: fogja meg a dekompresszió mérő készülék kezelő tüskéit egyik kezével és masszírozza az arcát a készülék hátlapján lévő sima fémgyűrűvel napi 3 alkalommal, alkalmanként 1 órán keresztül. A módszer eltávolíthatja az arcon lévő lehalt bőrt 28 nap alatt és csökkenti az arc ráncosodását. Normális egyének nem aggódnak, amikor
használják a készüléket. A készülék egyensúlyban tartja a bioelektromosságot és stabilizálja a vérnyomást.

Megjegyzés a használathoz:
Használat és kezelés közben a páciensnek nyugodtnak kell lennie

Az elektromos áramkörök sajátságának megfelelően a gyógyhatás növekszik, ha a kezelést meleg környezetben végezzük, mert ilyenkor a test-felületi véredények kitágulnak és az izzadtságmirigy nyitva van.

Amennyiben a kezelés nem aktív némely személy esetében, akkor ők mossanak kezet kezelés előtt, hogy javítsák az elektromos vezetőképességet.

Ha a vérnyomás normális szinten stablilizálódik, és a haj hullása alapjában véve megáll, használja a készüléket naponta 1 alkalommal 3 percen keresztül 20-30 mozdulat/perc sebességgel.

Ha használja a készüléket, és az hozzáér az emberi testhez, a jelzőlámpa kigyullad, ami azt jelenti, hogy az elektromos áramkörei rendben vannak. Ha az elektromos áramkörök megsérülnek, az indikátor nem ég.

Ha hosszabb időre nem használja a készüléket, helyesebb, ha kiveszi az elemet, hogy elkerülje az elem tartalmának kiszivárgását.

A kezelés szimptómái és egészségvédő funkciói:

A dekompresszió mérő készüléket, egyszerűen tervezték a magas vérnyomás kezelésére, de miután egy nagyobb csoporton használták, bebizonyosodott, hogy a készüléknek más funkciói is vannak: fejfájás és szédülés megszűntetése, agyi károsodások és szívkoszorúér betegség megelőzése és megszűntetése, kopaszság és helyi fájdalom csökkentése, az agy kitisztítása, az agy vérkeringésének javítása, ez emlékezőképesség megerősítése.

Tárolás:

Ha hosszan használjuk a készüléket, izzadtság és por gyűlhet össze a fémgyűrűn, és a kezelőtüskékben. Ezeket a szennyeződéseket alkohollal megnedvesített kendővel távolíthatjuk el.

Használata közben ne szedjük szét a készüléket, hogy elkerüljük az elemek károsodását

Ne tartsuk a készüléket nagyon meleg helyen, illetve ne tegyük ki közvetlen napsütésnek

A készüléket ne ejtsük le!

A készülék súlya: 160 g.

A készülék mérete: 9 cm átmérőjű.

Gyártó: Kína

  


        www.kinabogyo.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!